Ajanvaraus

Ohje ajanvaraukseen:

  1. Yhden yksittäisen vuoron voi varata perhe, perhekunta tai lähipiiri. Perhekunnasta yksi tekee varauksen. Asiakkaiden vastuulle jää määritellä ketä kuuluu teidän perheeseen (tähän ei tule valvontaa).
  2. AVI on määrännyt pukuhuonetilat suljettaviksi, joten jatkossa kuntosalille mennään suoraan. Käytössänne on kuntosalin puoleinen WC ja salivaraukseen kuuluu nyt kaikki toiminta eli pukeminen ym. Tämä rajoitus tulee voimaan jo 24.1. Huomioithan, että tilasta tulee poistua ennen seuraavaa varausta.
  3. Kasvomaskia suositellaan käytettäväksi eteistilassa. 
  4. Tarkista varausta tehdessä sähköpostin oikeinkirjoitus. Jos sähköpostiosoite on kirjoitettu väärin, et saa varausvahvistusta.
  5. Varausvahvistuksessa on linkki, mistä pääset perumaan varauksesi tarvittaessa. Peru AINA aikasi mikäli et pääse paikalle niin aika vapautuu seuraavalle. Perumattomista ajoista veloitetaan palvelumaksu. Peruminen onnistuu sähköpostin linkin kautta. Linkissä lukee ”Palaa varaukseeni.”
  6. Mikäli sinun on mahdotonta varata aika ajanvarausohjelman kautta niin ota yhteyttä kuntosaliin 0440 633600
  7. Viimeinen varattava aika on klo 22-23. Huomioithan, että ulko-ovi sulkeutuu klo 22, joten sinun pitää olla ennen sitä paikalla, jotta pääset sisälle.

Pystyt tekemään 2 varausta / 7 päivää. Tällä varmistamme sen, että jokaisella on mahdollisuus tulla harjoittelemaan edes kaksi kertaa viikon aikana.