ETUSIVU LUONNOS JOSSA TUTUSTUMISET

Kunto ja terveys 50 on kuntosali missä kehität kehostasi vahvan, notkean ja toimintakykyisen. Saat niska- ja selkävaivat hallintaan sekä pystyt paremmin hallitsemaan painoasi, kun harjoitutat kehon lihaksistoa monipuolisesti.

Miksi mukaan?

Vahvuus, varmuus ja toimintakyky tuovat iloa ja hyvinvointia elämään ja voit ottaa tyynin mielin vastaan elämän mukanaan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Elämänlaatua tuo myös se, että selviydyt arjesta liikaa kuormittumatta ja energiaa jää velvollisuuksien jälkeen tehdä kaikkia niitä asioita joista nautit.

Palvelut

Meillä saat takuuvarmasti ystävällistä ja asiantuntevaa opastusta harjoitteluun. Tule tutustumiskäynnille ja siitä se alkaa.  Kuntosali on avoinna joka päivä klo 5-22 (poikkeuksena ke klo 13-18). Verkkokaupasta voit ostaa asiakkuuden myös vaikka saman tien.

Terveyskuntosali

Kunto ja terveys 50 kuntosalilla harjoittelun alkuun pääset mukavasti. Laitteet ovat helppokäyttöiset ja niiden käyttö opastetaan jokaiselle, joka kaipaa siihen ohjaajan apua. Jos isot liikuntapaikat eivät ole mieluisia ja kaipaat kiireetöntä ja suvaitsevaa ilmapiiriä harjoittelupaikkaasi, niin juuri sellainen on meillä tarjolla.

Tulevat tutustumiset

Kuntosali on avoinna joka päivä klo 5-22 (poikkeuksena ke klo 13-15, sunnuntaisin 14-15)