Kuntosaliopas

Lähde rohkeasti kunnon ja terveyden kohentamisen innostavalle matkalle. Kuntosaliharrastuksen voi aloittaa milloin tahansa ikään kokoon tai kuntoon katsomatta.

Lue tästä Kunto ja terveys 50 kuntosaliopas.

Kunto ja terveys 50 - Kuntosaliopas

Laitteisto

Kuntosalin laitteet ja muu välineistö on valittu nimenomaan palvelemaan salin kohderyhmään. Turvallisuus ja erityistarpeet on huomioitu tinkimättä kuitenkaan monipuolisen harjoittelun vaatimuksista. Lihaskunnon vahvistamiseen tarkoitetut laitteet ovat kotimaisia HUR Oy:n Kokkolassa valmistamia kuntosalilaitteita jotka toimivat paineilmalla. Laitteiden toimintamekanismi on kehitetty aikoinaan teknillisessä korkeakoulussa (Natural Transmission™ -vastusmenetelmä) ja tuotekehityksessä on saatu laitteisiin ”pehmeä” vastus, mikä säästää nivelen rakenteita liialliselta kuormittumiselta. Näillä laitteilla harjoittelu on miellyttävää, laitteita on helppo käyttää ja mikä myös mukavaa, ne ovat lähes äänettömiä eli rautapainojen kilinöitä ja kolinoita ei salilla kuulu.

Pukuhuoneet ja taukotilat

Pukutiloista löytyy lukolliset vaatekaapit sekä wc ja suihku. Tiloista löytyy myös säilytyspaikka jumppakengille, jos et halua kuljetella niitä aina kotiin. Pukutilojen yhteydessä on myös hieronnan vastaanotto jos tarvitset kehonhuoltoa.

Aukioloajat

Omalla avainkortilla kuntoilet klo 05-22.