Meidän tarina

Arvot ja missio

Haluamme tarjota matalankynnyksen kuntoilupaikan varttuneille, sellaisen mihin on kokemattomankin helppo tulla jumppailemaan, kokea itsensä tervetulleeksi ja tuntea olonsa kotoisaksi. Jos isot liikuntapaikat eivät ole mieluisia ja kaipaat kiireetöntä ja suvaitsevaa ilmapiiriä harjoittelupaikkaasi, niin juuri sellainen on meillä tarjolla.

Arvostamme terveyslähtöistä kuntoilua, vaivoja hoitavaa ja ennaltaehkäisevää terveysliikuntaa mikä tuo iloa arkeen ja parantaa elämänlaatua.

Yrityksen tarina

Ikäihmisille kotikuntoutuskäyntejä tehdessäni huomasin miten liikuntakyvyn uhkaa käydä, jos ei pidä huolta lihasvoimistaan. Aika moni vanhus muuttaa omasta kodistaan palvelutaloon vain siksi, että lihaskunto on romahtanut ja kotona ei enää pärjätä.

Päätimme omalta osaltamme auttaa ihmisiä tässä ongelmassa ja perustimme vuonna 2007 Lohjalle kuntosalin, mikä oli tarkoitettu nimenomaan ikäihmisille. Pian asiakkaaksi alkoi tulla myös nuorempia, viidenkympin ylittäneitä henkilöitä, ja kuntosalin toiminnassa pääpaino siirtyi ohjatuista ryhmistä omatoimiseen harjoitteluun. Nyt kuntosalilla käy omatoimisesti harjoittelemassa myös monia yli 80-vuotiaita asiakkaita.

Viime vuodet on julkisuudessa ollut runsaasti informaatiota juuri lihaskunnon hoitamisen tärkeydestä ja tämä on saanut ihmiset suuntaamaan kuntosalille.

Kunto ja terveys 50 kuntosalin konsepti on niin hyvä, että näitä täytyy saada Suomeen lisää.

Anni Seppä, fysioterapeutti ja kuntosaliyrittäjä