Iloa ja hyvinvointia elämään

Tiedätkin varmaan jo miten tärkeää on ikääntyvän huolehtia lihaskunnostaan. Lihasmassan väheneminen vuosien varrella on väistämätöntä, jos keho ei saa monipuolista voimaa vaativaa liikettä.

Vahvuus, varmuus ja toimintakyky tuovat iloa ja hyvinvointia elämään ja voit ottaa tyynin mielin vastaan elämän mukanaan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Elämänlaatua tuo myös se, että selviydyt arjesta liikaa kuormittumatta ja energiaa jää velvollisuuksien jälkeen tehdä kaikkia niitä asioita joista nautit.

Vuosien lisääntyessä jokainen toivoo voivansa viettää elämänsä loppuun asti omassa kodissaan ja siihen tarvitaan riittävää toimintakykyä. Hanki se itsellesi hyvissä ajoin.

Ketä salillamme käy

Kunto ja terveys 50 on kuntoilupaikka sinulle, joka arvostat kiireetöntä harjoitteluympäristöä ja haluat harjoitella omaan tahtiin helppokäyttöisillä, mutta tehokkailla laitteilla. Asiakkaat kuntosalilla ovat pääosin viidenkympin ylittäneitä  naisia ja miehiä.

Moni harjoittelun aloittava on kuntosaliympäristössä ensimmäistä kertaa tai sitten edellisestä kerrasta on kulunut useimpia vuosia. Älä siis sinäkään epäröi aloittaa kuntoilua vaan lähde tutustumaan tähän mukavaan matalankynnyksen kuntoilupaikkaan.

Viihtyisyys

Kunto ja terveys 50 kuntosali on suunniteltu nimenomaan varttuneempien kuntoilupaikaksi. Kuntosalilla rautapainot ei kilise, koska kuntolaitteet ovat ilmanpaineella toimivat ja taustalla kuuluu hiljaisesti vain radio-ohjelmat.

Kuntosalin ylläpitäjä arvostaa erityisesti siistiä ja viihtyisää harjoitteluympäristöä, jossa hyvä ilmanvaihto on tärkeässä asemassa. Kuntoiluvälineistö on myös valittu kohderyhmää turvallisesti sekä tehokkaasti palvelemaan ja välineet myös pidetään säännöllisin huoltotoimin hyvässä toimintakunnossa.

Keskeinen sijainti

Kunto ja terveys 50 sijaitsee aivan Lohjan keskustassa Sibeliuksenkadulla seurakuntakeskusta vastapäätä. Kuntosalin edustalla on ilmaisia kahden tunnin parkkipaikkoja runsaasti ja lisää parkkialuetta löytyy vieressä sijaitsevalta kirkkokentältä. Muistathan laittaa pysäköidessäsi parkkikiekon.