Uusi asiakas

Tavallisin tapa aloittaa kuntosalin asiakkaana on sopia tutustumisaika salille. Sinulle esitellään tilat ja kerrotaan kuntosalin toiminnasta. Uuden asiakkaan aloittaessa, hän maksaa aloitusmaksun (39 €). Asiakkaalle perustetaan salin tietokantaan asiakkuus, hän saa kulkukortin ja kuntosalioppaan sekä voi osallistua kaksi kertaa ryhmäohjauksiin. Aloittaessaan asiakas saa laskun, jota verkkopankissa maksaessaan hän tekee samalla e-laskusopimuksen laskutusta varten (perusmaksu).

Maksukäytännöt

Harjoittelumaksu muodostuu kahdesta osasta joista ensimmäinen on kuukausittain veloitettava PERUSMAKSU (9 €/kk). Toinen osa tulee sinulle sopivasta korttivaihtoehtoehdosta (KUUKAUSIKORTTI 38 € tai 10x KORTTI 49 €) jonka ostat aina silloin, kun se on sinulle tarpeen. Jos et jostain syystä pääse välillä käymään salilla, maksat vain perusmaksua ja asiakkuutesi salilla säilyy. Voit uutta jaksoa maksaessasi tarvittaessa vaihtaa kuukausikortin 10x korttiin tai päinvastoin. Kuukausikorttien välillä voi myös olla taukoa ja jatkat taas käyntejä sinulle sopivana ajankohtana.

Mihinkään maksuihin sinun ei tarvitse sitoutua määräajoiksi.

TILINUMERO: FI26 4327 0010 3646 91

Liikuntaseteli

Voit käyttää maksamisessa myös liikuntaseteleitä. Ota yhteyttä info [at] kuntojaterveys50 [dot] fi kun haluat maksaa liikuntaseteleillä.

Ryhdy asiakkaaksi

    Voit aloittaa asiakkuuden ottamalla suoraan yhteyttä +358 440 633 600 tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.

    Täytä perustiedot